Sexy Girls of Denmark

  • Svensk titel: Sexy Girls of Denmark
  • Originaltitel: Dan Ma jiao wa
  • Speltid (min): 88
  • Release (Blu-ray/DVD): 2009-07-29

Recension - Blu-ray/DVD

En filmmogul i Hong Kong skickar en av sina söner till Köpenhamn för att ro iland en stor och viktig deal för företaget. De danska intressenterna gör allt för att landa det åtråvärda kontraktet och försöker smörja sonen med alla tänkbara medel, såsom med bystiga blondiner.

Den första bystdrottningen blir dock nobbad av den vettskrämde sonen, men snart träffar han en annan, betydligt lugnare blondin som han kärar ner sig i till den milda grad att giftemål planeras. Men när han skickar brev hem till familjen i Hong Kong med bilder på den blivande hustrun Ann-Charlotte avslöjas hennes hemlighet då pappan känner igen henne från några av sina ”vuxenfilmer”...

På pappret låter det som om Shaw Brothers-filmen ”Sexy Girls of Denmark” skulle kunna vara ganska kul, de har ju inte bara fått med danskan Birte Tove utan även hennes kollega från Mazurka-filmerna, legenden Ole Søltoft, i en biroll. Men tyvärr faller det mesta platt och filmen blir bara väldigt tråkig. Inte ens några enstaka karateslagsmål livar upp stämningen tillräckligt för att jag ska sluta gäspa framför TV:n.

Fredrik Liljegren, chefredaktör

Kommentarer