Make-Out with Violence

  • Speltid (min): 105
  • Release (Blu-ray/DVD): 2012-01-11

Recension - Blu-ray/DVD

När den unga flickan Wendy försvinner spårlöst sprider sig sorgen över samhället. Bröderna Patrick och Carol Darling tar det hela väldigt hårt, särskilt Patrick som var olyckligt förälskad i henne och som nu aldrig får chansen att visa henne hur mycket hon betyder för honom. Eller...?

När Carol och den yngsta brorsan Beetle en dag hittar Wendys kropp blir de naturligtvis förskräckta. Det visar sig nämligen att Wendy inte alls är död. Eller rättare sagt: Wendy är död, men hennes kropp håller inte riktigt med om det. Japp, Wendy har blivit en zombie.

Bröderna tar med kroppen hem där de håller henne gömd. Först vet de inte vad de ska göra med henne men det dröjer inte länge innan Patrick bestämmer sig för att förverkliga sina drömmar om kärlek...

”Make-Out with Violence” har kallats för en romantisk zombiefilm, men jag vet inte jag. Det känns mer än något annat som en överpretentiös emo-version av ”Deadgirl” som tidigare recenserats här på tellusfilm.com, en film jag gillade betydligt mer än den här.

Det blir helt enkelt för segt, för tråkigt, för ointressant. Det finns vissa små ljuspunkter, men de är för få och det är alldeles för långt mellan dem. Nej, det här kan jag verkligen inte rekommendera.

Fredrik Liljegren, chefredaktör

Kommentarer