Baby Love

  • Svensk titel: Baby Love
  • Originaltitel: Vild på sex
  • Speltid (min): 105
  • Release (Blu-ray/DVD): 2009-03-20

Recension - Blu-ray/DVD

Under skollovet åker den unga Bibi till sin faster för att spendera sommaren på den idylliska landsbygden. Men ingen, förutom kanske Bibi själv, hade kunnat ana hur vilt det skulle gå till.

Bibi är nämligen ett lustfyllt litet stycke som tänker lägra allt och alla hon stöter på, män eller kvinnor spelar ingen roll. För att krydda det hela passar hon på att ljuga och spela ut alla mot varandra, samtidigt som hon verkligen ligger i.

I Joe Sarnos ”Baby Love” spelar Marie Forså Bibi, en karaktär som hon själv och hennes eskapader under inspelningen av ”Vampire Ecstasy” året innan var den huvudsakliga inspirationen till. I den här filmen slipper hon iaf utsättas för vampyrer utan kan helhjärtat ägna sig åt diverse nuppande.

Låter det kul? Det är det inte. Filmen med sina 31(!) sexscener känns enbart extremt lång med sina 103 minuters speltid och det är nästan så man önskar att man fick se den engelska, klippta utgåvan istället. Där togs nämligen alla scener med lesbiskt sex samt lite smiskande bort vilket innebar en hela 47 minuter kortare film!

Ett litet förtydligande angående sexet i filmen kanske är på sin plats. Enligt uppgift ska alla scener med Forså vara ”äkta”, men fotot är inte explicit. I klartext betyder det en massa naket men inga penetreringar i bild.

Jag har aldrig varit någon större konsument av porr och/eller erotik, ens i mina singeldagar, men jag vågar ändå påstå att ”det var bättre förr”. Nu pratar jag inte speciellt om just ”Baby Love”, men faktum kvarstår att det här är riktiga personer, med riktiga kroppar. Det är inte en massa botoxansikten med tillhörande silikonjuver utan vanliga tjejer, vilket känns betydligt sundare. Tyvärr räddar inte detta den här filmen från att kännas ganska kalkonaktig och det känns extremt lockande att sätta en etta i betyg. Men! Ett skönt soundtrack är inte helt betydelselöst och i den här utgåvan får vi faktiskt med soundtracket på en extra CD. Och som om det inte vore bra nog innehåller skivan dessutom soundtracken till både ”Vampire Ecstasy” och ”Lifterskan” (som snart recenseras här på Tellusfilm). Det höjer definitivt betyget till en tvåa.

Fredrik Liljegren, chefredaktör

Kommentarer