Another Gay Movie

  • Speltid (min): 90
  • Release (Blu-ray/DVD): 2008-12-10

Recension - Blu-ray/DVD

Vi har väl alla sett "American Pie" med dess konstiga innehåll. Den här filmen är lite av samma stuk men det enda som skiljer dem åt är att den här filmen handlar om bögar och deras liv.

Ett gäng killar som precis har gått ut High School och börjar på college till hösten.
Något dessa killar har gemensamt är att ingen har gjort Det med någon.

Så för att ändra på det så beslutar de sig för att bilda en pakt som går ut på att de ska ha haft samlag med någon innan sommarens slut.
Inte så lätt som det låter, de får vara med om en hel del konstigheter som blir ett minne för livet.

Man får se hur de gör allt i sin makt för att slutföra sitt uppdrag och de tar till med de allra mest otänkbara sätten. De alla vill olika saker och är lite mer bög än den andra. Men de inser till slut att det kanske inte är så viktigt att gå i säng med någon, utan de inser att det finns mycket annat i livet som är mer värt att satsa på. När stunden är kommen så är det rätt tillfälle.

Filmen innehåller många snuskiga scener och även scener som härmats ifrån "American Pie".
Ibland blir det bara för mycket så att man får en vilja att stänga av och aldrig se fortsättningen.

De säger att den är Så rolig, men Så rolig är den faktiskt inte. De säger även att den hundra gånger snuskigare än "American Pie", och jag kan faktiskt hålla med dem på den punkten.
Men vem ska då se den här filmen? Det är en väldigt bra fråga att ställa enligt mig. Det är inte en film som man sitter och kollar på med sin käraste. Heller inte en film som man kollar på med polarna.

Skulle en heterokille se den här filmen så skulle han spy efter att ha sett halva.
Så det finns ingen direkt målgrupp förutom bögar och tjejer som gillar bara, muskulösa överkroppar.

Alla fyra killarna har olika egenskaper som utmärker sig. Vilket gör filmen lite intressant i alla fall. Det blir mer intressant att följa alla karaktärer, att man visar lite medkänsla.
Man har ingen aning om vad som komma skall, man skulle kunna säga att det man minst av allt trodde skulle hända händer. Man tycker nästan lite synd om grabbarna. Det känns som en B-film, som man kunde ha jobbat rätt mycket mer på. Insatsen av skådespelarna är inte heller det bästa. Det känns inte så speciellt trovärdigt. Man skulle kunna beskriva det som att de känns lite för tillgjorda, det är liksom inte som i verkliga livet direkt. Allt är bara överdrivet.

Emelina Forsberg

Kommentarer