Brudjägarna

  • Svensk titel: Brudjägarna
  • Originaltitel: Cougar Hunting
  • Speltid (min): 88
  • Release (Blu-ray/DVD): 2012-04-18

Recension - Blu-ray/DVD

Polarna Tyler, Dick och Tom har tröttnat på brudarna i sin hemstad och efter att en gemensam bekant tipsar dem om att Aspen kryllar av mogna kvinnor som är villiga att leka med yngre män bestämmer de sig snabbt för att åka dit. Nu ska här jagas cougars och milfs!

Och precis så blir det. Väl framme i Aspen börjar de jakten, men det tar inte lång tid innan de inser att det i själva verket är de som är villebrådet...

”Brudjägarna” är en korkad svensk titel på en korkad film. Det är kiss- och bajshumor blandat med snoppskämt. Missförstå mig inte, jag kan roas av barnslig humor, men då ska den vara rolig och så är inte fallet här. Under filmens knappa 90 minuter skrattade jag inte en enda gång.

Skådespelarna? Tja, grabben som spelar Tyler har varit med i ”Hannah Montana” och ”High School Musical 3”, killen som spelar Dick har gjort en del TV där två avsnitt av ”True Blood” torde vara höjdpunkten. Sedan har vi typen som spelar Tom, han har varit med i både ”Epic Movie” och ”Meet the Spartans”. Imponerande. De enda skådespelarna värda att nämna vid namn är Lara Flynn Boyle (från bl a ”Twin Peaks”) och Vanessa Angel (”Kingpin”) som bägge spelar cougars. Men fan så de ser ut nu för tiden! Lara Flynn Boyle har gått på trenden med näbbläppar, och Vanessa Angel... ja, jag vete fan vad hon har gjort.

”Brudjägarna” är en skitfilm från början till slut. Se hellre än av alla de liknande (men roliga) filmer som gjordes på 80- och 90-talet. Eller gå ut med soporna.

Fredrik Liljegren, chefredaktör

Kommentarer