Beavis and Butt-Head: The Mike Judge Collection - Volume 3, disc 1

  • Svensk titel: Beavis and Butt-Head: The Mike Judge Collection - Volume 3, disc 1
  • Originaltitel: Beavis and Butt-Head: The Mike Judge Collection - Volume 3, disc 1
  • Speltid (min): 120
  • Release (Blu-ray/DVD): 2012-06-20

Recension - Blu-ray/DVD

När Mike Judge, mannen som skapade Beavis & Butt-Head, själv får välja ut sina favoritavsnitt med de tecknade dårarna blir det ”Beavis and Butt-Head: The Mike Judge Collection”. Flera volymer har givits ut i USA, den första har recenserats tidigare här på Tellusfilm. Volymerna släpps i Sverige inte som boxar, utan som separata skivor och nu ska vi ta en titt på den första skivan i volym tre.

Här bjuds vi på ytterligare 20 avsnitt av den galna duon som älskar att se på TV, slå varandra på käften och fnissa som påtända troll. Det är just det de pysslar med, varken mer eller mindre. Vi får bland annat se dem hjälpa grannen Hank med både loppis och livsmedelsinköp. Dessutom blir de, tro det eller ej, engagerade i Hem och Skola!

Har man sett Beavis & Butt-Head tidigare vet man exakt vad som väntar, och man blir inte besviken. Det här är löjligt, barnsligt, fånigt och förbaskat roligt! Man kanske inte sätter sig och kollar alla avsnitt på raken, men att ta ett par då och då för skojs skull, det kommer jag definitivt att göra.

Fredrik Liljegren, chefredaktör

Kommentarer