Isolation

  • Svensk titel: Isolation
  • Originaltitel: Isolation
  • Speltid (min): 86
  • Release (Blu-ray/DVD): 2017-05-02
  • IMDb: Isolation

Recension - Blu-ray/DVD

Paret Masterson åker på en resa till Bahamas för att försöka reparera sitt förhållande. Väl framme blir dom bjudna på middag av en helt okänd man. Tillbaka från middagen har de haft inbrott, och pass och värdehandlingar har blivit stulna. De får då hjälp av Max och Nina. Men är dom verkligen de som de utger sig för att vara?

Där har vi upplägget för denna thriller, som inte är det minsta spännande spännande och stoltserar med namn som Dominic Purcell (Prison Break) och Stephen Lang. De flesta skådespelarprestationerna är rätt tafatta och manuset är slarvigt skrivet med många konstiga luckor. Stephen Lang, som jag tycker är en bra skådespelare, gör så mycket han kan med sin lilla tid han syns i bild.

Det är oerhört mycket som irriterar med Isolation, vilket ni säkert kommer märka själva. Handhållen,skakig kamera har aldrig imponerat på mig. Dialogen blir ibland rent av pinsam och en startsträcka på nära en timme innan filmen väl kommer igång gör att jag helt tappat intresset när filmen väl skall vara spännande . Men Isolation är inte helt värdelös. Storyn, som sägs vara baserad på verkliga händelser är helt ok och filmen kanske hade kunnat bli bra med en erfaren regissör samt vassare dialog.

Stefan Johansson

Kommentarer