Female Fight Club

  • Svensk titel: Female Fight Club
  • Originaltitel: Female Fight Club
  • Speltid (min): 90
  • Release (Blu-ray/DVD): 2017-10-02
  • IMDb: Female Fight Club

Recension - Blu-ray/DVD

Rebecca lever ett till synes lugnt liv. Hon jobbar på ett hem för herrelösa djur och gör i allmänhet inte mycket väsen av sig. Men hon har ett förflutet, som snart kommer ikapp henne.

Innan hon vet ordet av är hon tillbaka i sina gamla trakter, och än en gång behöver hon gå in i ringen som en fighter. Innan hon försvann var hon känd som en av de allra bästa, men frågan är om takterna sitter i. Med systern tungt skuldsatt, och pappan i fängelse misstänkt för mord är det nu upp till Rebecca att vinna hem tillräckligt med pengar för att rädda sin syster och få ut sin pappa.

Jag tror det var så det var i alla fall. Faktum är att jag nu, bara ett par dagar efter att jag såg filmen, har glömt bort det mesta. Det är nämligen så att det enda som är sämre än titeln ”Female Fight Club” är själva filmen. Herrejävlar vilken sörja!

Amy Johnston, som vi tidigare sett i ”Lady Bloodfight”, spelar Rebecca och visar om möjligt upp ännu mindre talang här. Visst, slåss kan hon, men filmen är så taffligt klippt att inte ens fightscenerna livar upp det hela. I den minimala rollen som pappan ser vi Dolph Lundgren, som också förtjänar bättre klippta fightscener än den här.

Det här är riktigt dåligt.

Fredrik Liljegren, chefredaktör

Kommentarer